StrataXRT este un pansament elvetian dedicat radiodermatitelor cu care se confrunta pacientii in lupta cu cancer
StrataXRT este un pansament flexibil, pentru rani, folosit pe pielea compromisa a pacientilor ce urmeaza tratamente de radioterapie.

De ce este StrataXRT un pansament inovator pentru rani?

  • poate fi aplicat din prima zi a terapiei cu radiatii
  • reepitelizare mai rapida datoita mediului umed de vindecare a ranii
  • nu provoaca efect bolus
  • adera usor la stratul superficial al pielii
  • steril inert biologic si bacteriostatic
  • se usuca usor
  • pentru cele mai bune rezultate, contact permanent cu pielea 24/7
  • pansament flexibil cu contact complet
INDICATII

StrataXRT se utilizeaza pentru a usura modificarile inflamatorii de grad scazut, cum ar fi senzatia de uscaciune, mancarime, intepaturi, peeling si iritarea pielii.
Pentru modificari inflamatorii mai severe, StrataXRT reduce durerea, roseata, senzatia de caldura si ajuta la calmarea suprafetelor expuse, de la nivelul pielii.
StrataXRT a fost dezvoltat pentru utilizarea pe toate tipurile de radiodermita, piele toxica si compromisa, rani superficiale si arsuri, inclusiv cele care rezulta din terapia prin radiatii.

REZULTATE SI BENEFICII ALE TRATAMENTULUI (CUM FUNCTIONEAZA)

StrataXRT se usuca pentru a forma un pansament subtire, flexibil, care hidrateaza si protejeaza zonele afectate. StrataXRT nu are valoare pH masurabila, astfel incat nu afecteaza mantaua fragila de acid a pielii, ajuta la promovarea unui mediu umed de vindecare a ranilor  si arsurilor superficiale,  pe scara larga. Este o formula  de gel cu auto-uscare, non-lipicios, transparent, care se leaga usor de cel mai superficial strat deteriorat al pielii. De asemenea, gelul StrataXRT  este bacteriostatic si inert.

Acest mediu hidratant de vindecare a ranilor promoveaza o reepitelizare mai rapida si reduce in mod semnificativ raspunsul inflamator acut al pielii, observat atat cu descuamarea uscata, cat si cu cea  umeda, de la dozarea radiatiilor si arsurile de gradul I si II.

In descuamare uscata, StrataXRT protejeaza epiderma fragila si mentine integritatea pielii, impiedicand straturile cele mai indepartate sa se umfle.
In descuamare umeda, StrataXRT protejeaza stroma dermica de deteriorarea pe termen lung, in timp ce optimizeaza mediul pentru procesul de vindecare si reduce riscul de infectare.

DURATA RECOMANDATA A TRATAMENTULUI

StrataXRT este recomandat ca profilaxie, dupa doza initiala de radiatie si trebuie continuat sa fie aplicat timp de cel putin 60-90 zile (24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana) dupa radioterapie, sau pana cand nu se observa alte imbunatatiri.
Pentru radiodermita, se recomanda utilizarea continua, pana cand nu se mai observa alte imbunatatiri.

Distribuitor exclusiv in Romania prin SC Synerga Pharmaceuticals SRL
Tel: 031.431.38.82/031.425.59.65
office@synergapharma.