Despre Noi

Viziune

SYNERGA tinteste sa devina o companie farmaceutica de top in aria geografica extensa in care isi are prezenta, oferind un portofoliu de produse de inalta calitate, atent selectionat, diversificat dar in acelasi timp specific, pentru a oferi solutii terapeutice la preturi accesibile pentru nevoi medicale neacoperite.

Misune

Depunem tot efortul pentru pentru a deveni cea mai bună companie farmaceutică de pe teritoriul nostru, din punct de vedere al expertizei, inovatiei și antreprenoriatului responsabil, oferind valoare în același timp partenerilor nostri.
Comunitatea medicală: să fie foarte bine clasat de profesioniștii din domeniul sănătății pentru expertiza și responsabilitatea noastră, precum și pentru calitatea înaltă a produselor și serviciilor noastre.
Angajatii noștri: oferim un mediu de lucru ideal, atragem si fidelizam cele mai bune performante din domeniul farmaceutic.

Valori

Integritate: Angajamentul nostru față de etica în afaceri, corectitudinea, onestitatea și transparența este la fel de importanta pentru noi, precum și pentru obținerea succesului în afaceri. La sfârșitul fiecărei zile, vrem să fim mândri nu numai pentru obiectivele pe care le-am atins, ci și pentru modul în care le-am atins.
Inovatie: credem că putem face diferența doar gândindu-ne dincolo de ceea ce este evident. Înainte de fiecare acțiune pe care o întreprindem, luăm în considerare întotdeauna noi căi, pentru a aduce o valoare reală comunității medicale, pacienților și familiilor lor.
Angajamentul față de excelență: întotdeauna tintim sus și impunem tot ce este mai bun de la noi înșine și partenerii noștri. Succesul nu ne face să fim plini de satisfacție. Pentru tot ceea ce facem, ne punem mereu întrebări dacă există o modalitate mai bună de a o face; și dacă există, o urmăm.
Respect pentru viața: suntem îndrumați de angajamentul nostru de a sprijini viața si calitatea vietii pacientilor nostri. Pentru a oferi comunității medicale și pacienților cele mai avansate terapii. Pentru a oferi angajaților noștri recunoașterea, securitatea locului de muncă și perspectivele pe care le merită fiecare. Pentru a da înapoi societății, pentru a îmbunătăți viața celor care au nevoie cel mai mult de ea.

Valorile Noastre Interne

Urmăm procedurile și ghiduri locale si internationale, dar nu ne este frică să găsim noi modalități de a rezolva problemele sau de a ne adapta la nevoile pieței în schimbare. Nu renunțăm niciodată, dar continuăm până la identificarea celei mai bune soluții. Este important să creăm rezultate, să stabilim noi obiective și să le atingem. Ne dorim să ne îmbunătățim constant. Obținem rezultate bune cu resurse limitate, ne străduim pentru simplitate și claritate. Suntem în spatele produselor și a deciziilor noastre și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru ca noile noastre produse oferă calitatea și valoarea clienților pnostri. Nu o putem face singuri. Ascultăm și învățăm unul de la celălalt, indiferent de locație sau funcție și ne adaptăm pentru a profita de resursele și ideile noastre colective. Suntem pasionați de angajamentul nostru și invocam status quo pentru a găsi soluții inedite si excelente pentru pacienții și clienții noștri. Scopul nostru este de a atinge cele mai înalte standarde posibile în procesele, produsele și serviciile noastre și să oferim un mediu de muncă sigur și plin de satisfacții pentru angajații noștri.

Despre

Despre Noi

Parteneri Locali

Parteneri Internationali

Contact

Contact information

SYNERGA PHARMACEUTICALS SRL (HEADQUARTER)
29 Johannes K. Kepler Str., district 2, Bucharest, Romania
Contact: 031.431.38.82/031.425.59.65
office@synergapharma.eu
https://synergapharma.eu

SYNERGA PHARMACEUTICALS HELLAS LTD
29 Ipeirou Str., Chalandri, Attika, 15233, Greece,
Contact: 210 6777283
office@synergapharma.gr
www.synergapharma.eu

SYNERGA PHARMACEUTICALS CYPRUS LTD
6 Ionos Str., Office 101, CY2406, Engomi, Nicosia, Cyprus
Contact: +357 22256312
office@synergapharma.eu
www.synergapharma.eu