Despre Noi

Viziune

SYNERGA țintește să devină o companie farmaceutică de top în aria geografică, în care este prezentă, oferind un portofoliu de produse de înaltă calitate, atent selecționat, diversificat dar în același timp specific, pentru a oferi soluții terapeutice pentru nevoi medicale neacoperite.

Misiune

Depunem tot efortul pentru a deveni cea mai bună companie farmaceutică de pe teritoriul nostru, din punct de vedere al expertizei, inovației și antreprenoriatului responsabil, oferind valoare în același timp partenerilor noștri.

Pentru comunitatea medicală: să fie foarte bine clasată de profesioniștii din domeniul sănătății pentru expertiza și responsabilitatea noastră, precum și pentru calitatea înaltă a produselor și serviciilor noastre.

Pentru angajatii noștri: oferim un mediu de lucru ideal, atragem și fidelizăm cele mai bune performanțe din domeniul farmaceutic.

Pentru partenerii noștri internaționali: dorim să fim partenerul de electție pentru cele mai bune companii farmaceutice internaționale.

Valori

Integritate: Angajamentul nostru față de etica în afaceri, corectitudinea, onestitatea și transparența sunt la fel de importante pentru noi, precum și pentru obținerea succesului în afaceri. La sfârșitul fiecărei zile, vrem să fim mândri nu numai pentru obiectivele pe care le-am atins, ci și pentru modul în care am facut-o.
Inovație: credem că putem face diferența doar gândindu-ne dincolo de ceea ce este evident.

Înainte de fiecare acțiune pe care o întreprindem, luăm în considerare întotdeauna noi căi, pentru a aduce o valoare reală comunității medicale, pacienților și familiilor lor.

 

Angajamentul față de excelență: întotdeauna țintim sus și impunem tot ce este mai bun de la noi înșine și partenerii noștri. Succesul nu ne face să fim plini de satisfacție. Pentru tot ceea ce facem, ne punem mereu întrebări dacă există o modalitate mai bună de a o face, și dacă există, o urmăm.

 

Respect pentru “viață”: suntem îndrumați de angajamentul nostru de a sprijini viața și calitatea vieții pacienților nostri. Pentru a oferi comunității medicale și pacienților cele mai avansate terapii. Pentru a oferi angajaților noștri recunoașterea, securitatea locului de muncă și perspectivele pe care le merită fiecare. Pentru a da înapoi societății, pentru a îmbunătăți viața celor care au nevoie cel mai mult de ea.

Valorile Noastre Interne

Urmăm procedurile și ghidurile locale și internaționale, dar nu ne este frică să găsim noi modalități de a rezolva problemele sau de a ne adapta la nevoile pieței în schimbare.
Nu renunțăm niciodată și continuăm până la identificarea celei mai bune soluții. Este important să creăm rezultate, să stabilim noi obiective și să le atingem. Ne dorim să ne îmbunătățim constant.

Obținem rezultate bune cu resurse limitate, ne străduim pentru simplitate și claritate.
Suntem în spatele produselor și a deciziilor noastre și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru ca noile noastre produse să oferă calitate și valoare clienților noștri.

Nu o putem face singuri. Ascultăm și învățăm unul de la celălalt, indiferent de locație sau funcție și ne adaptăm pentru a profita de resursele și ideile noastre colective.

Suntem pasionați de angajamentul nostru și invocăm status quo pentru a găsi soluții inedite și excelente pentru pacienții și clienții noștri.
Scopul nostru este de a atinge cele mai înalte standarde posibile în procesele, produsele și serviciile noastre și să oferim un mediu de muncă sigur și plin de satisfacții pentru angajații noștri.